Koyulhisar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Her yönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulayan, araştırmacı, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:20
Servis Bilgisi:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri:

WEB - https://koyulhisariho.meb.k12.tr

Adres - Tuğladağı Mahallesi, Aydoğdu Caddesi, Koyulhisar/SİVAS

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Camikebir Mahallesi Fatih Caddesi İmam Hatip Ortaokulu Koyulhisar/SİVAS

Adres - Tuğladağı Mahallesi, Aydoğdu Caddesi, Koyulhisar/SİVAS

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Koyulhisar ilçe merkezinde yer alıp, Sivas´a 170 km uzaklıktadır.