2023’e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi İle Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor

2023’e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi İle Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor

MEB 2023 Vizyon Belgesi Kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hazırlanan 2023’e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi kapsamında önemli projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor. 

 

26.11.2018 495

Sivas Valiliği Koordinesinde gerçekleştirilen sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında uygulanan “Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor” projesi ile köylerden getirilen yüzlerce öğrenci Vali Salih Ayhan ve Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı ile birlikte Sivassor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan süper lig maçını izleme imkanı buldu. Proje kapsamında Sivasspor’un kendi sahasında oynayacağı lig maçına köylerde yaşayan öğrenciler getirilmeye devam edilecek. Öğrenciler bu kapsamda kenti gezip tanıma imkanı da bulacak.

Proje kapsamında Sivas´ta oynanacak her maçta ilimize gelecek 100’ü aşkın çocuk tarihi yerleri de gezecek. Valilik ziyareti ve yemek ikramının ardından çocuklar Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda Sivasspor maçını takip edecekler. Bir sezon içinde yaklaşık bin 700 çocuğun projeden faydalanması sağlanacak.