7 Aralık Tarihli Kararlar

16.12.2018 278

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Fakülte ve Yüksekokulların Kurulması, Bazı Fakültelerin Adlarının Değiştirilmesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğüne Bağlı Söke Sağlık Yüksekokulunun Kapatılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 413) 7 Aralık 2018 Tarihli ve 30618 Sayılı Resmî Gazete´de yayınlandı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İletişim Fakültesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Ege Üniversitesi Birgivi İslami İlimler Fakültesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kerkük Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Cerablus Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kuruldu.   Kapadokya Üniversitesinin Mimarlık ve Tasarım Fakültesi; Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi olarak değişti. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi olarak değiştirildi.   Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Söke Sağlık Yüksekokulu kapatıldı.