Balıkesir’den “Hayatın Ritmini Yakala” Müzik Grubu YEĞİTEK’te Konser Verdi

20.12.2018 164

Balıkesir’den “Hayatın Ritmini Yakala” müzik grubu YEĞİTEK’te konser verdi

Balıkesir Kepsut 125. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden oluşan “Hayatın Ritmini Yakala” adlı müzik grubu, 20 Aralık Perşembe günü Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü İletişim Müzesi önünde konser verdi. Konser, YEĞİTEK personelinden büyük ilgi gördü.

5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan 14 kişilik grup, müzik öğretmenleri Nuri Dağdelen ile Ayşe Oral’ın rehberliğinde 474. konserlerini verdi. Grup aynı zamanda Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasının 2016 şampiyonluğunu elde etmişti.

Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nda yayımlanan “Anlat Bana Öğretmenim’’ program serisi için EBA TV stüdyolarında çekimlere katılan müzik grubunda öğrenciler; Bateri, org, melliga, metalofon, def, darbuka, yan flüt eşliğinde müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi.