İYEP Öğrenci Üst Modüle Atama

24.12.2018 250

İYEP  ÖĞRENCİYİ ÜST MODÜLE ATAMA

Öğretmenlerimizin yapması gerekenler:

E-okula kişisel şifremizle giriş yaptıktan sonra;

1-Öncelikle hangi öğrencilerimizin hangi modülde olduğunu ve kaç saat kazanım almaları gerektiğini tespit edelim. Örneğim Türkçe modül 1 de olan öğrenci 5 saat alması gerekiyor.

2-Daha sonra kazanımı bitiren öğrenci için; ilkokul-kurum işlemlerinde iyep işlemlerini bölümüne gelelim

3-İyep İşlemleri bölümünde İYEP Öğrenci İşlemleri tıklayalım ve sınıfımızı listeleyelim.

4-Listeleme yaptıktan sonra hangi öğrenciminiz kazanım saatini tamamlamışsa; durum bölümünde tamamladı deyip öğrenciyi kaydediyoruz. Bundan sonraki işlemleri idarecileriniz yapacaktır.

İdarecinin Yapması Gerekenler:

-Öğretmenlerimiz öğrencisi için durumunu tamamlayıp kaydettikten sonra; öğrenci bir üst modüle geçmiş olacak

2- Üst modüle geçen öğrenciye tekrardan sınıf vermek gerekiyor. Bunu da iyep öğrenci işlemlerinde yapıyoruz.

3- İyep öğrenci işlemlerine girdikten sonra listeleme kriterleri bölümündeki ders seçiniz açılır menüsünde öğretmeni belirlenmemiş öğrencileri seçip listeleme yapıyoruz

4-Son olarak öğrencimize sınıf atayarak kaydediyoruz