Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar Projesi

15.12.2018 151

"Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar projesi; resmî ilköğretim kurumlarındaki öğrenciler olmak üzere, hizmetliler, kantin görevlileri ve öğrenci velilerini de kapsayan geniş bir kitleyi; Genel alan temizliği okul hijyeni ve sağlık açısından önemi hususunda bilgilendirmek, doğru temizlik alışkanlıkları  kazandırmak amacıyla hazırlanmış  bir eğitim projesidir.

Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar Projesi için;

meb_iys_dosyalar/34/20/737182/dosyalar/2018_12/04104703_SAYLIKLI_GELECEK_iYin_hijyenik_OKULLAR.pdf